Våra sexgalna, ylande grannar

Vi har råkat ut för ett litet problem.
Ett problem som bidrar till att vår skönhetssömn håller på att ta stryk och detta har väckt ett allmänt missnöje bland oss.

Anledningen är ett pars överdrivet aktiva sexliv en, alternativt två våningar upp i vår byggnad. En kärleksakt som äger rum flera gånger i veckan, helst på sena vardagskvällar då vi, och förmodligen resten av huset också bara vill sova. Lätena detta par ger ifrån sig under akten är en aning utomjordliga och skulle kunna liknas vid en vargs ylande mot månen. För kvinnan tjuter verkligen och skriker högt, och det är svårt att veta om man ska tycka synd om henne eller imponeras av hennes sexpartners uppenbara(?) talang mellan lakanen.  

Till en början tänkte vi att detta inte kunde vara vanliga njutningsfulla läten utan spekulerade kring olika teorier, bland annat om det är en hund som blir misshandlad, möjligen med en piska eller en knölpåk. Vi funderade även över om det kanske kunde röra sig om ett fall av sadism.

Igårkväll somnade vi till lätena och imorse vaknade vi till dem. Vi börjar nästan undra om det är dags att bryta upp dörren till deras lägenhet och rädda den stackars ylande varelsen (vad det än är)  eller om det är dags att sätta upp en ilsken lapp i trapphuset.


/emma




Kommentarer
Postat av: sandraaaaaaaaaaa

HAHAHAHAHAA SNYGGT

2010-03-14 @ 16:53:55
Postat av: anna

hahahahahha jag skrattar så jag dööööör, och röstar för ARG lapp!

2010-03-15 @ 20:36:49
Postat av: Anonym

hehe måste bara öva lite på den skrivna norskan först!

2010-03-15 @ 22:14:01
Postat av: Anonym

Esch kör på svenska, ser argare ut då!

2010-03-15 @ 22:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0